Ποιοι ειμαστε

koin

Η σελίδα μας αποτελεί την πληρέστερη καταγραφή των ιδεών του Ελληνικού -και όχι μόνο- Κοινοτισμού και φιλοδοξεί να γίνει ένας πόλος μελέτης, σκέψης και δράσης, κυρίως για την στοιχειοθέτηση και ανάδειξη των δομών μιας σύγχρονης Κοινοτικής Πολιτείας και ενός νέου Ελληνικού Πολιτισμού τα οποία θα αντικαταστήσουν το πολιτικό και οικονομικό σύστημα της παρακμής, καθώς και την πολυπολιτισμική ομογενοποίηση.

Η ομάδα μας αποτελείται από νέους κυρίως Κοινοτιστές, με απεριόριστη όρεξη να ανακαλύψουν ερωτήσεις και να βρουν απαντήσεις, δίχως ιδεοληψίες και προκαθορισμένα πρότυπα, προκειμένου το όραμά μας να αποτελέσει την απτή εναλλακτική για το μέλλον του Ελληνισμού.

Τα κείμενα, οι μελέτες και τα αφιερώματα που δημοσιεύονται στην σελίδα μας δεν απηχούν απαραίτητα τις απόψεις του συνόλου της Συντακτικής μας Ομάδος αλλά αποτελούν σημεία γνώσης και προβληματισμού, σε έναν δρόμο αναζήτησης, πέρα από κάθε δογματισμό.

2 σκέψεις σχετικά με το “Ποιοι ειμαστε”

  1. Μπράβο σας! Καιρό τώρα έψαχνα κάτι παρόμοιο! Μακάρι να ανθίσει η προσπάθεια! είναι σίγουρα η μοναδική λύση για τον ελληνισμό, έναν πολιτισμό που με τον κοινωνιοκεντρικό τρόπο ζωής γοήτεψε για χιλιάδες χρόνια όλο τον κόσμο (κόσμημα)!

  2. ΑΠΟ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΧΡΟΝΟ.ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΗ

Σχολιάστε